U ZNAK SEĆANJA NA UBIJENOG POLICAJCA GORANA ĐORĐEVIĆA – ĆURETA

0
2318
Finalisti-PS i DIB Bujanovac

ORGANIZOVAN TREĆI MEMORIJALNI TURNIR U MALOM FUDBALU

Bujanovac, 23.oktobar 2016. (Bupress) – Sindikat zaposlenih policije i Nezavisnog sindikata policije u Policijskoj  stanici Bujanovac, vrlo uspešno su organizovali  Treći memorijalni  turnir u malom fudbalu „Goran Đorđević – Ćure“ , u znak sećanja na sjajnog kolegu „Ćureta“, koji je na današnji dan pre četiri godine ubijen na dužnosti  pripadnika Interventne patrole.
Na turniru odigranom  u Sportskoj hali „Mladost“ učestvovale su kolege pokojnog „Ćureta“ iz Policijskih stanica Preševo, Bujanovac, Vranje, Interventne patrole Bujanovac, Saobraćajne policije Vranje, ekipa „Ćure“ iz Krševice, rodnog sela pokojnog policajca, i ekipa Duvanske industrije Bujanovac, kao počasni gost.
Posle veoma uzbudljivih i kvalitetnih utakmica prvo mesto osvojili su majstori igre na „petoparcu“ iz Policijske stanice Bujanovac, u finalu su bili bolji od „duvandžija“, dok je treće mesto pripalo ekipi PS Preševo. Zahvalnice svim učesnicima i pehare kapitenima ovih ekipa uručio je Miloš Đorđević, bratanac pokojnog Gorana Đorđevića – Ćureta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here