SPORTSKA VEST DANA: NIKOLA STOJANOVIĆ NOVI ČLAN KMF BSK

0
4840

Početak priprema u ponedeljak, na prozivci i doskorašnji član superligaša iz Surdulice

Bujanovac, 20.januar 2017. (BuPress) – Nikola Stojanović – Nidža, doskorašnji fudbaler surduličkog superligaša Radnika, novi je član ovdašnjeg Kluba malog fudbala BSK. Vest da je sa angažovanjem Stojanovića “već gotova stvar” potvrdio nam je Nenad Trajković – Cufa, agilni, gotovo nezamenljivi članu prave bujanovačkog futsal drugoligaša. “Alfa i omega” u klubu dodaje da je ostalo da se obave još neke administrativne formalnosti i da se nada da će u ponedeljak, 23. januara, u 20 časova, za kada je zakazana prozivka futsalera u Sportskoj hali “Mladost”, time biti i ozvaničen početak priprema za prolećni deo prvenstva, prisustvovati i najveće pojačanje – Nidža Stojanović.
Iako se o dosadašnjoj veoma uspešnoj karijeri Nikole Stojanovića – Nidže gotovo sve zna, ne samo na ovim prostorima, nije zgoreg podsetiti da je ovaj 33. godišnji diplomirani ekonomista “u kopačkama”, kako je ne tako davno bio predstavljen u “Politici” I “Žurnalu”, počeo da igra fudbal u ovdašnjem BSK-u, kada je imao 15 godina. Svakodnevni dolazak na treninge biciklom, ne retko i pešice do Bujanovca i natrag do rodnog Levosoja, gde i danas živi sa porodicom, nije ga slomilo, naprotiv, očeličilo ga i usmerilo na prave životne i fudbalske puteve. Bio je nezamenljiv prvotimac u mnogim klubovima u Srbiji, Makedoniji i Bugarskoj. U dresu tada prvoligaša iz Surdulice nosio je kapitensku traku i bio jedan od učesnika u stvaranju fudbalskog “čuda” na “južnoj pruzi”.
Nema sumnje da će KMF BSK, koji ima velike ambicije u ovom prvenstvu, u kome je jesenji deo, posle izvanrednih igara i nezaboravne serije od pet pobeda u nizu završio na podeli drugog i trećeg mesta na tabeli, sa prefinjenim Stojanovićem u sastavu, biti mnogo bliži ostvarenju zacrtanog cilja – juriš na sam vrh tabele! Naravno, uz pomoć onih koji će, veruju u klubu, znati da prepoznaju prave vrednosti. A sastav današnjeg KMF BSK poseduje te vrednosti i izrasta u sportskog – futsal diva na ovim prostorima. Na radost ljubitelja sporta, pre svega magične igre na “petoparcu”. Prolećne radosti obećavaju im: Dejan Pašić, Aleksandar Stanković, Ibraim Ljevica, Slađan Mikić, Stefan Trendafilovski, Nikola Pašić, Vladimir Petković, Aleksandar Stojanović, Kristijan Zlatkovski, Dejan Mladenović, Miloš Ristić, Miloš Tasić, Miloš Dimitrijević,  i aktuelno pojačanje – Nikola Stojanović.  Predvodiće ih sa klupe trener Dejan Dodić, koji će, nema sumnje, biti na „slatkim“ mukama! Neka tako i ostane…
Foto: BuPress I lična arhiva N.S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here