Na bazi Jug obeležena letnja slava Sveti Nikola

0
1059

Andjeli Dukadinović dodeljen novčić Vojske Srbije

Bujanovac, 22.maj 2020. (Bupress) – U crkvi Svetog Stefana Dečanskog, na vojnoj bazi Jug nadomak Bujanovca, danas je obeležen prenos moštiju Svetog Nikolaja, letnja slava koju pripadnici 4. brigade Vojske Srbije obeležavaju svake godine. Svetu liturgiju, na kojoj je zbog mera opreza prisustvovalo tek nekolicina pripadnika Vojske, služio je protojerej, otac Novica.
Ovom prilikom, komandat brigade, potpukovnik Branislav Stevanović, dodelio je novčić Vojske Srbije, Andjeli Dukadinović iz Bujanovca za desetogodišnji trud i zalaganje u crkvenom horu “Sveti Prohor Pčinjski”.
“Ovo je deseta godina kako pevam u crkvenom horu i samo još jedna u nizu liturgija na kojima pevam, za mene je ovo bilo neočekivano. Velika motivacija za dalji rad i usavršavanje. Zahvalna sam Bogu, Vojci, a prvenstveno profesoru Vitomiru Janjiću i ocu Novici na brojnim angažovanjima”, rekla je Andjela za Bupress svoje impresije nakon dodele ovog velikog priznanja.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY