Još jedna donacija Hitnoj pomoći Doma zdravlja Bujanovac

0
1221
Bujanovac, 1.april 2020. (BUpress) – Pomoć u vidu 500 zaštitnih maski, hiljadu 800 rukavica, dve hiljade kaljača i hiljadu zaštitnih kapa, procenjene vrednosti od 250 hiljade dinara, stigla je danas na adresu Hitne pomoći Doma zdravlja u Bujanovcu. Darodavac firma Eurolider iz Žbevca. Prema rečima Saše Arsića, glavnog tehničara u Hitnoj pomoći, ova donacija je jedna vrsta “zahvalnosti porodice vlasnika firme Eurolider našoj službi, a pre svega doktoru Nebojoši Krstiću”.U ime Hitne službe Doma zdravlja u Bujanovcu i u ime direktorke naše zdravstvene ustanove Lele Jovanović ja se srdačno zahvaljujem na ovoj donaciji koja nam je u ovim teškim vremenima i te kako potrebna” zaključuje Arsić.
Ovo je druga veća donacija za Dom zdravlja u Bujanovcu. Pre izvesnog vremena, ovoj zdravstvenoj ustanovi doniran je respirator, vrednosti od 850 hiljade dinara koji je postavljen u selu Klenike u Posebnoj ambulanti za pacijente sa respiratornim infekcijama a koja funkcioniše u okviru Doma zdravlja u Bujanovcu.

foto: Facebook


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY