Prodaja kolača za malu Dunju iz Bujanovca

0
1389
Bujanovac, 29.otobar 2019. (Bupress) – Od rano jutros, na Karadjordjevom trgu u Bujanovcu, gužva na improvizovanom štandu, gde se prodaju domaći kolači. Ideja Nataše Kljajić, majke, domaćice i žene koja se bavi izradom svih vrsta slatkiša, a kojoj su se pridružile i sve ostale žene koje se bave ovim istim poslom, da se maloj Dunji Milanović iz Bujanovca pomogne novčano, prodajom kolača koje su one same spremile, realizovana je uspešno. U roku od dva sata, svi kolači su bili prodati.
Mala Dunja od rodjenja boluje od teške srčane mane, zbog koje mora na operaciju. Medjutim, ono što joj sada pravi problem je hronična infekcija respiratornog sistema koja ne dopušta da Dunja dovoljno ojača za tešku operaciju i jedini spas je aparat za iskašljavanje za koji se upravo i sakupljaju sredstva u ovakvim humanitarnim akcijama.
Ovo tek jedna u nizu novčanih akcija za malu Dunju. Svi oni koji žele da pomognu mogu i sms porukom na broj 3030, tako što će upisati broj 692, ili uplatom na račun:

160-552134-46 Dinarski

00-540-0004237.7 Devizni EUR

foto:Bupress


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY