субота, јул 27, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Uhapšeni Vranjanac i Hančanin zbog teških krivičnih dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Vranje, V.Han, Bujanovac, 23.septembar 2019. (Bupress) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. M. (1961) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Sumnja se da je on 14. septembra ove godine u jednom selu na području Vranjske Banje, upravljajući vozilom marke „volvo“ vranjskih registarskih oznaka udario četrdesetdevetogodišnjeg pešaka i naneo mu teške telesne povrede, a potom pobegao.
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
Slično krivično delo desilo se i u Vladičinom Hanu. Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladičinom Hanu uhapsili su D. M. (1990) iz okoline Vladičinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Sumnja se da je on u jednom selu u opštini Vladičin Han, upravljajući teretnim vozilom i krećući se unazad, udario sedamdesetdevetogodišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, osumnjičenom je određeno zadržavanja do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Vranju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles