30 – (POD) SEĆANJA: RSI „BUJANOVAC 2008“

0
1070
Ono što se desi danas, sutra će već biti juče. Mnogo toga se dogodilo „juče“. Danas se sećamo nečega, nešto je izbledelo. Novinski tekstovi na požutelom listu mogu podsetiti na mnoga dešavanja iz naše ne tako davne prošlosti. Iz raznih oblasti života. Lepa, ali i ona koja to nisu. Ostao je trag. Neizbrisiv. Tek da se vidi kakvi smo bili, šta smo postigli, šta smo rekli, jesmo li i koliko smo nostalgični… Bu Press će narednih dana, nedelja i meseci objavljivati bez posebnog redosleda i selektiranja po oblastima i datumima, originalne tekstove koje su svetlost dana ugledale na stranicama uvaženih srpskih štampanih medija. Radi (pod) sećanja na „juče“…

 Radnici suda najbolji na petoparcu

Bujanovac – Radničke sportske igre, u organizaciji Veća samostalnog sindikata opštine Bujanovac, održavaju se gotovo tri decenije, a okupile su više od 300 radnika – sportista. Takmičili su se u raznim disciplinama, od nadvlačenja konopca, preko streljaštva, odbojke, košarke, pikada, do malog fudbala.
     Ukupni pobednik je OŠ „Branko Radičević“, a najbolji u malom fudbalu, koji je okupio i najveći broj takmičara, bili su radnici Opštinskog suda. To što u multietničkom sastavu nije bilo ni jednog sudije treba pripisati ili njihovoj netalentovanosti za igu na male goliće ili prezauzetosti.

„ŽURNAL“ – 29.  jun 2008.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here