BUJANOVAČKI „PLEJOVCI“ NASTAVILI POBEDNIČKI NIZ

0
2241

Kadeti i mlađi pioniri oduševili ljubitelje košarke

KADETI: OKK  Plej 017 – OKK Junior  79:77

MLAĐI PIONIRI: OKK Plej 017 – OKK Kuršumlija 64:42

Bujanovac, 25.februar 2018. (BuPress) – Sportski zanesenjaci kojih, na sreću, još uvek ima na ovim prostorima i prepoznatljivi su po jako naznačenim i vidljivim iskrenim emotivnim reakcijama na sportskim priredbama, dajući navijački doprinos svojim ljubimcima, bili su sinoć na još jednom „ispitu“ izdržljivosti sopstvenih navijačkih osećanja, nepristrasnosti, upijajući pritom svu lepotu sporta kroz korektno i fer ponašanje svih aktera, ispoljavajući korektnost i uvažavanje prema čvrstom protivniku kako na parketu tako i na tribinama…
Ispit su položili svi akteri uzbudljivog i do poslednje sekunde neizvesnog susreta između kadeta domaćeg Plej 017 i niškog Juniora. Slast pobede osetili su domaćini, a bujanovački ljubitelji košarke, koji su, za razliku od nekih ranijih košarkaških utakmica, sinoć u popriličnom broju ispunili tribine hale „Mladost“, što može samo da raduje, dugo će prepričavati detalje sa utakmice kakva odavno nije viđena na ovdašnjem parketu.
Domaćini su odlično počeli susret, bili precizni u šutevima za dva i tri poena, podigli publiku na noge, drugu četvrtinu Plejovci su počeli loše, tako da je na poluvremenu rezultat bio skoro izjednačen. Tako je bilo do kraja utakmice, neizvesno, napeto, obe ekipe su imale veliku želju za pobedom, ali su domaćini imali većeg strpljenja ali i sreće pa rezultat na kraju 79:77 i pokazuje pravo stanje na parketu. Već u narednom kolu očekuje ih još jedan izazov, putuju u Niš, gde će im domaćin biti ekipa Fer pleja.
U istom, pobednosnom stilu, ali bez napetosti i neizvesnosti što se konačnog ishoda tiče, nastavili su danas mladji pioniri Pleja 017. Na svom parketu savladali su ekipu Kuršumlije rezultatom 64:42, po četvrtinama 14:10, 14:10, 19:8, 17:14.
Plej 017: Luka Cvetković 4, Andrija Dabetić 16, Luka Denčić, Filip Mitić 10, Jovan Nedeljković 12, Almir Asani 18, Ognjen Ćirić, Danijel Petrović, Filip Stojanović, Nikola Djorić 2, Mateja Stojanović, Milan Stojanović  2.
U naredna tri kola mladji pioniri biće gosti u Leskovcu (dva puta) i Vranju.
Foto: BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here