FUTSAL: NIŠKI EKONOMISTI „PALI“ NA LEKARSKOM

0
1435

KMF BSK –  KMF Ekonomist (Niš) 2:0 (kraj u 7.minutu)

Bujanovac, 23.april 2017. (BuPress) –  Hala: Mladost. Gledalaca: 100. Sudije: Nemanja Kostić, Časlav Ivanović (Leskovac). Delegat: Goran Đokić (Vlasotince). Strelci:1:0 Stojanović u 3, 2:0 Stanković u 5. minutu.
BSK: N.Pašić, A.Stanković, S.Mikić, D.Stojanović, S.Trendafilovski, M.Ristić, I.Ljevica, M.Dimitrijević, V.Petković, M.Tasić, M.Spasić, S.Đorđević, M.Jordanović.
Ekonomist: Vladan Stanković, Lazar Tasić i Marko Mitić.
Bruka niška u Bujanovcu. Futsaleri Ekonomista su izgubili utakmicu pre nego je ona i počela!? Kod pregleda legitimacija igrača. Revnosni i veoma iskusni delegat Goran Đokić iz Vlasotinca dozvolio je samo trojici gostujućih futsalera da mogu u protokol i na parket. Ostaloj desetorici ne, ustanovio je da u njihovim sportskim legitimacijama nedostaje overa lekarskog pregleda koji je obavezan i ob(n)avlja se svakih šest meseci. Naravno, prisutni ljubitelji igre na „petoparcu“ nisu znali o čemu se tu radi, sve dok utakmica nije počela. Na jednoj strani gosti sa samo trojicom futsalera na parketu i osmoricom na klupi(!), na drugoj domaći u punom sastavu. I takođe „dugom“ klupom. Utakmica je ipak počela u skladu sa propozicijama. I trajala je nepunih 7 minuta! Kod rezultata 2:0 za domaćina, posle neravnopravne igre, kao „povredio“ se jedan gostujući igrač. Kako se ni posle ukazane lekarske pomoći „nije oporavio“, sudije su označile kraj utakmice. Shodno propozicijama. Jer, sa manje od tri futsalera u sastavu na terenu, ekipa ne može da nastavi utakmicu. Epilog se zna: BSK će dobiti utakmicu službenim rezultatom (3:0), gosti (osoba zadužena za administrativne poslove…)  iz svega što se desilo verovatno izvući pouku… Posle naivnog „pada“ na lekarskom, Nišlije su ipak odigrali sa domaćinima prijateljski susret. Tek da gledaoci ne bi bili uskraćeni zadovoljstva. Uzgred – domaći su pobedili (5:3) posle sasvim opuštene igre. Dodatnih „povređivanja“ nije bilo. Ekipa gostiju je nastupila u kompletnom sastavu…
Foto: BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here