U SLICI I REČI – SRETENJSKA SVEČANA AKADEMIJA

0
1695

Biti pozvan zbog nečega, znači biti uvažen zbog toga

Bujanovac, 16.februar 2017. (BuPress) – „Biti pozvan zbog nečega, znači biti uvažen zbog toga“, nadnaslov je na pozivnicama koje je Trajko Trajković razaslao na adrese mnogih poznatih i manje poznatih, značajnih i manje značajnih ljudi i institucija u Bujanovcu i okolini. Pozivajući ih na Svečanu akademiju povodom tradicionalne proslave Sretenja Gospodnjeg, Dana ustanka u Srbiji, Dana ustavnosti i državnosti Republike Srbije. I godinama unazad tako… U ulozi predsednika Društva prijatelja Bujanovca -„Sretenje“.
Svečana akademija je održana. Velika sala Doma kulture „Vuk Karadžić“ poluprazna. Posebno vidljivo – osim predstavnika Srpske pravoslavne crkve, Vojske Srbije i predsednika SUBNOR-a, prazna sedišta u nekoliko prvih redova. Može se pretpostaviti kome su bila namenjena. Ali… Uvažio ih je Trajković pozivom, oni njega nisu. I da li samo njega?.. Naravno, izuzimajući one koji se bili opravdano odsutni!
Pohvale na račun izvođača jednosatnog programa. Svojski su se potrudili da proslavu učine zanimljivom…
Foto:BuPress

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY