PRVA ŽRTVA SIBIRSKE ZIME NA JUGU SRBIJE

0
1874

Vranjanac umro od hladnoće

Vranje, 9.januar 2017. (V.Pešić za BuPress) – U Ulici Blagoja Jovanovića u Vranju 8.januara nešto posle 8 časova pronadjen je leš smrznutog Badema Alijevića (55) iz ovog grada.
Viši javni tužilac u Vranju DanijelaTrajković izjavila je da je nesrećni muškarac zbog pada zadobio prelom desne buitne kosti. Ostao je na mestu povredjivanja, gde se i smrzao. Dežurni zamenik višeg javnog tužioca i mrtvozornik je konstatovao da je smrt je nastupila zbog smrzavanja.
– Dogadjaj je prijavio slučajni prolaznik. Pokojnik je korisnik usluga Centra za socijalni rad. Pošto ne postoje indicije o sumnjivoj smrti, nije zahtevana obdukcija leša, rekla je Danijela Trajković.
Muškarac je navodno nosio testeru i negde se zaputio da poseče drva za grejanje, ali se okliznuo, pao, povredio i umro na ulici. U Vranju je 8.januara bila sibirska zima, jer je živa na termometru pokazivala debeli minus od 25 stepeni.
Zbog niskih temperature i smetova na saobraćajnicama, gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije dr Slobodan Milenković 8.januara uveče proglasio je vanredno stanje na celoj teritoriji Vranja.
Foto:T.Stamenkovic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here