DRUGA FUTSAL LIGA – BSK SLAVIO U NIŠU

0
1943
Poslusali Dodiceve savete

Ekonomist (Niš) – BSK (Bujanovac) 2:4 ( 0:1)

Niš, Bujanovac, 21.novembar 2016. (BUpress) – Posle tri poraza u nizu,  ceh silnih promašaja, nedostatka sreće  i nekompletnosti ekipe platili su niški “ekonomisti”. Na svom parketu u Nišu. Skraćeni čas iz futsala u trajanju od 40 minuta održali su im bujanovački “profesori” u dresu BSK-a. Blistavo izdanje majstora igre na “petoparcu” i tri boda za miran nastavak prvenstva.  – Sve je bilo kako smo priželjkivali da bude. Bili smo svesni da vise nema “kredita” I čvrsti u nameri da jednom osvojenom bodu u Vranju, u prvom kolu dodamo  ova tri boda sa gostovanja. I uspeli smo u tome, prenosi nam utiske sa sinoćnje utakmice Nenad Trajković – Cufa, “čovek za sve” u bujanovačkom futsal klubu. I nastavlja – Lepo smo i domaćinski primljeni. Na tribinama oko stotinu gledalaca, dominirali su naše pristalice u liku ovdašnjih studenta koji tamo studiraju, osećali smo se kao da igramo na svom parketu. Zdušno su nas bodrili i bili nam vetar u leđa. Iako pod imperativom pobede krenuli smo žestoko. Prštalo je na sve strane. I po običaju – stigli do vođstva. Strelac Mladenović. Tim rezultatom završio se prvi deo igre. I bio na snazi do 34. minuta kada domaćin izjednačuje. Naravno, tada su nam kroz glavu prošle zlosutne misli – neće valjda da se ponove prethodne utakmice – povedemo, a protivnik sve preokrene i dođe do pobede. No, ubrzo sve demantuje Ljevica, eks kapiten u odsustvu Ace Stankovića. Svojom levicom minut kasnije postiže drugi gol. Slađan Mikić ne dozvoljava da domaćin napravi preokret – povećava ubrzo na 1:3, da bi Ljevica svojim drugim golom i četvrtim za naš tim promenio rezultat na semaforu: 1:4. Domaćin je uspeo da ublaži poraz dva minuta pre kraja. Za konačnih 2:4. Velika pobeda i naša najbolja igra u ovom delu prvenstva, uz veoma korektno suđenje para iz Pirota. Poremetila nas je u prvom poluvremenu nezgodna povreda vrlo borbenog Dimitrijevića, nadamo se da će se brzo oporaviti. Ne bih da posebno izdvajam bilo koga iz našeg tima. Svi su dali ogroman doprinos. siguran-na-golu-pasicOd izvanrednog golmana Pašića, do poslednjeg futsalera koji je nastupio. Izgarali su svi na parketu. I u potpunosti „popunili“ praznine opravdano odsutnih Zlatkovskog, Trendafilovskog, Karevskog i Stankovića. Naravno, savete trenera Dodića svi su ispoštovali. A kada je tako za nas nema zime Idemo dalje! Spremamo se za sledeći susret sa visokoplasiranom ekipom Put Inženjering iz Niša. I priželjkujemo da ih lepo dočekamo, domaćinski i, naravno, pošaljemo kući praznih ruku, zaključuje optimistički Trajković.

Rezultati V kola:Ekonomist – BSK 2:4, Bor – Vranje 2:1, Pirot – Vinter sport 7:3, Put Inženjering – Niš 92  7:0, Banjica – Timok-

Tabela: 1.Pirot 15, 2.Bor 11, 3. Put Inženjering 8, 4.Vinter sport 8, 5.Vranje 7, 6.Banjica 7, 7. Ekonomist 7, 8. BSK 4, 9. Timok 0, 10. Niš 92 0.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here