DRUGA FUTSAL LIGA – PORAZ BSK-A

0
1264

KMF BSK – KMF Pirot 1:2 (1:1)

Bujanovac, 14. novembar 2016. (Bupress) – Hala: Mladost. Gledalaca: 300. Sudije: Marko Cvetković (Leskovac) 7, Časlav Ivanović (Leskovac) 7, Delegat: Rade Dimitrijević (Vranje). Strelci: 1:0 Mladenović u 11, 1:1 Pešić u 18, 1:2 Penčić u 30. minutu.

Nagomilavanje prekršaja: BSK 5 (2+3), Pirot 2 (0+2)

BSK:Pašić 7, Trendafilovski 6,5, M.Dimitrijević 6, Ljevica 6,5, A.Stanković 6, Tasić 6, Stojanović 6, Petković 6, Zlatkovski 6, N.Dimitrijević 6, Mladenović 6,5,  Ristić.

Pirot:Mančić 7, Pešić 7,5, Penčić 6,5, Marjan Đorđević 6,5, Džunić 6,5, Jančić 7, Potić 6,5, Miloš Đorđević6, Conić 6,5

Igrač utakmice: Marko Pešić (Pirot)

Piroćanci su u potpunosti opravdali ulogu favorita u Bujanovcu i sa četvrtom uzastopnom pobedom u toliko odigranih kola, sigurno drže vodeću poziciju na tabeli Druge futsal lige – Istok. Domaćin je doživeo treći poraz u nizu, sa jednim bodom nalazi se na dnu tabele. A sve je počelo kako treba. Ili, možda kako ne treba !? BSK je poveo. Kao i na svim utakmicama u kojima je doživeo poraze. Tako je bilo i protiv Banjice u drugom kolu na svom terenu, u prošlom kolu u Boru. Lepo Bujanovčani otvore utakmicu i posle dozvole preokret. Jedino su u komšijskom derbiju u Vranju, na startu prvenstva „jurili“ 0:2 i uspeli da stignu do remija. Elem, na sinoćnjoj utakmici tek što je počela druga polovina prvog dela utakmice upornost mlađanih N.Dimitrijevića i Mladenovića isplatila se vodećim golom ovog drugog. Za radost. 1:0. Nastavili su domaći futsaleri sa sigurnom igrom. Stvarali šanse i promašivali. Iskusni gosti znali su to da iskoriste. Sedam minuta kasnije izjednačuju. Topovskim šutem Pešić „cepa“ mrežu iza leđa nemoćnog Pašića, koji je do tada, a i posle toga bio vrlo siguran. Na odmor se odlazi sa razmišljanjima i jednih i drugih da će u drugom poluvremenu biti bolje. I bilo je bolje za goste koji su strpljivom igrom uspeli da postignu još jedan pogodak i stignu do tri boda. U 30. minutu Penčić je iskoristio kiks domaćih i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat. Pre toga lepe prilike propuštaju Zlatkoski, Ljevica i Stojanović. Sve u svemu – iskusni gosti su iskoristili svoje šanse, domaćin to nije uspeo, i bodovi su otišli u Pirot. Futsalerima BSK-a ostaje da u preostalim kolima pokušaju da nadoknade izgubljeno. Očigledno je da imaju kvalitet za ovaj rang takmičenja…

Foto: Ž.M.Bupress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here