среда, јул 17, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

AKCIJA PRIPADNIKA MUP-A SRBIJE

Uhapšene 123 osobe, zaplenjeno više od 177 kg marihuane…

Beograd, Bujanovac, 13.septembar 2016.(Bupress) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i drugim nadležnim tužilaštvima, u okviru akcije usmerene na suzbijanje organizovanog i opšteg kriminala, sporovedene u više gradova na teritoriji Srbije, uhapsili su 123 osobe, zaplenili više od 177 kilograma marihuane i otkrili tri laboratorije za proizvodnju narkotika.
foto-kodex-meTokom akcije zaplenjeno je 177,5 kilograma opojne droge marihuane, najviše u Beogradu 80 kilograma, Kragujevcu 75 i Boru oko 22 kilograma. Takođe zaplenjeno je i 620 različitih vrsta tableta.
Akcija je sprovedena u cilju nastavka pojačanih mera i aktivnosti u sprečavanju i suzbijanju krivičnih dela iz oblasti organizovanog i opšteg kriminala : proizvodnje i krijumčarenja narkotika, trgovine ljudima, krijumčarenja ljudi, posredovanja u vršenju prostitucije, silovanja, nedozvoljeneh polnih radnji, izazivanja opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, teških krađa, neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila, kao i prevara u osiguranju, zloupotreba službenog položaja, falsifikovanja isprava i navođenja na overavanje neistinitog sadržaja.
Policija je tokom akcije zaplenila više komada vatrenog oružja i veću suma novca. Raspisana je potraga za osam osumnjičenih…
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju uhapsili su N.T. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa.
Postoje osnovi sumnje da je N.T. u Bujanovcu ukrao automobil „ Pasat“,
Sumnja se da je osumnjičeni u prethodnom periodu počinio više krađa putničkih motornih vozila marke Pasat i Lada. Automobili su pronađeni i vraćeni vlasnicima.
* * *
Policija u Vranju uhapsila je N.P. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.
Sumnja se da je N.P., kao odgovorno lice, preduzeća „COLOSSEUM GAME“ DOO, bez odobrenja nadležnog organa priređivao igre na sreću, tako što je u objektima u Bujanovcu organizovao igre na sreću na dva ruleta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles