MEDJUNARODNI USPESI ROLERAŠA IZ VRANJA

0
1173

Juniori pobedjuju svetske seniore

Vranje, 30.jun 2016 ( V.Pešić za BUpress) – Roleraši Skijaškog kluba Besna kobila iz Vranja ostvarili su zapažene rezultate na prestižnom otvorenom prvenstvu Češke i četvrtoj vožnji za Svetski kup. U jakoj konkurenciji 121. svetskog roleraša takmičarka iz Vranja Anastasija Stojanović je na šampionatu u Češkoj osvojila visoko treće mesto. Mada je slovila za glavnog konkurenta prvenstva u svojoj konkurenciji, najbolja srpska rolerašica Mia Dedinac osvojila je 5. mesto.
vranje-46-pobednici-rilerijade-u-ceskoj-foto-v-pŠampion Srbije i državna reprezentativka Mia Dedinac osvojila je disciplini Inline alpine slalom trećeg kruga Svetskog kupa u Češkoj 16. mesto. Trener vranjskih roleraša Djordje Dedinac izjavio je da je reč o najboljem rezultatu u istoriji srpskogroler sporta.
Uspeh juniorki Anastasije Stojanović i Mie Dedinac vredniji je zbog činjenice da su boje Srbije branile u konkurenciji seniorki. Sa svakom medjunarodnog takmičenja takmičari Skijaškog kluba Besna kobila vraćaju se u Vranje sa medaljama, peharima i drugim vrednim priznanjima u dečijim kategorijama roler sporta. Dosadašnji uspesi potvrda su da se u klubu temeljno i svojski radi, rekao je trener Djordje Dedinac.
vranje-44-veanjski-rolerasiNa šampionatu u češkoj Andrija Djordjević iz Vranja osvojio je 5. i 6. mesto. Anastasija Veselinović zauzela je u dve vožnje 9. i 22. mesto. U Skijaškom klubu Besna kobila sve je u znaku priprema roleraša za učešće na otvorenom prvenstvu Italije i četvrtom kruga Svetskog kupa u ovoj zemlji. Takmičenja u Italiji biće održana 30. i 31. jula.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here