SAVET RODITELJA OSMISLIO, IZDAVAČKE KUĆE PRIHVATILE

0
1507

Poklon knjige za osmake petičare

Bujanovac, 29.maj 2018. (BuPress) – Zahvaljujući upornosti Opštinskog saveta roditelja, i ličnom zalaganju njegovog potpredsednika Saše Nikolića, najbolji maturanti iz osnovnih škola na teritoriji opštine Bujanovac, ove godine, na poklon će dobiti knjige,
Naime, Opštinski savet roditelja je poslao dopis kojim moli izdavačke kuće da im izadju u susret i doniraju knjige za najbolje učenike koji završavaju osmogodišnje školovanje. Prva izdavačka kuća koja se rado odazvala ovoj molbi je  IK „Klet koja je poslala 30 knjiga, dok je izdavačka kuća Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Beograd bila baš široke ruke – poslala je 500 naslova.
„Ideja je bila da svi učenici završnog razreda Osnovnih škola sa područja opštine Bujanovac, koji završavaju svoje osnovno obrazovanje sa svim peticama dobiju poklone, u vidu knjiga, kako bi imali uspomenu na svoje zalaganje i uspeh. Kako sve to košta, a novca nema, obratio sam se izdavačkim kućama sa molbom da nam izadju u susret. Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su se odazvali, mnogo im hvala na tome. U ime Saveta roditelja, učenika i moje lično ime, ističe, sa „BuPress“ sa primetnom dozom zadovoljstva Saša Nikolić zamenik predsednika opštinskog saveta roditelja.
Lep gest za vredne učenike. Nadamo se da će ih iz godine u godinu biti mnogo više a i da će pokloni biti vredni uspomena.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here