U SUSRET SVETSKOM DANU SMEHA I ŠALE

0
1370

Predškolci oživeli omiljene likovi iz crtaća

Bujanovac, 30. mart 2018. (BuPress) – Mališani iz Predškolske ustanove „Naša radost“ u Bujanovcu, danas su, dva dana ranije, tradicionalno obeležili Svetski dan smeha i šale 1. april. Obučeni kao likovi iz omiljenih crtaća, pokazali su svu maštovitost i umeće, za koje se, naravno, moraju pohvaliti i njihovi roditelji.
Po rečima vaspitačice Sladjane Milenković, ova tradicionalna manifestacija ne bi bila moguća bez uzajamne saradnje vaspitača I roditelja. “Najveća bojazan svih je bila zbog vremena, ali nas je ono hvala Bogu poslužilo. Na maskenbalu učestvuju sva deca iz vrtića, osim onih najmladjih ali su i oni kostimirani i za njih će biti priredjena svečanost u dvorištu Predškolske ustanove “Naša radost”. Ove godine nećemo birati najlepši kostim, jer nemamo žiri, a naravno i nezahvalno je izabrati najlepši kada su sva deca predivna I svi roditelji su se baš potrudili”
Na Karađorđevom trgu u Bujanovcu sve je bilo u znaku pesme, igre i interesantnih kostima, koji su kao saliveni pristajali prelepim klincezama i klincima.

Foto: BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here