SPORTSKOM CENTRU „MLADOST“ DONACIJA POLJSKE AMBASADE

0
1364

Vrednost projekta od 2.500 evra, namenjen zameni četiri prozora u upravnom delu hale „Mladost“

Bujanovac, 5.septembar 2017. (Bupress) – Sportski centar „Mladost“ početkom ove godine, konkurisao je sa dva projekta, na konkursu koji je raspisala Ambasada Poljske u Beogradu. Prvi projekat, vrednosti 50 hiljada evra odnosio se je za ugradnju solarno osvetljenja u sportskoh hali, dok se drugi odnosi na zameni četiri prozora u upravnom delu sportskog centra, vrednosti 2.500 hiljade evra. Na prvi, za koji su i tipovali, nisu prošli, ali im je drugi projekat odobren.
Iz tog razloga, danas su predstavnice Poljske ambasade posetile Sportski centar „Mladost“ i sa direktorom Zoranom Spasićem potpisale ugovor o donaciji.Sastanku i potpisivanju ugovora prisustvoavao je načelnik finansijske službe opštine Bujanovac Boban Pavlović.
„Intezivno, u poslednje dve godine, u sportskom centru „Mladost“ se radi na polju uštede energije i finasijskih sredstava. Ovaj projekat se uklapa u naš koncept, jer će se zamenom prozora u kancelarijama zaposlenih znatno uštedeti električna i toplotna energija, a sa druge strane, ono što je i najbitnije jeste i sa ljudskog aspekta, odnosno odgovornosti koju imamo prema zaposlenima, rekao je ovom prilikom Zorana Spasić, direktor Hale, zahvaljujući se Ambasadi Poljske na razumevanju i podršci, saradnji i dobroj komunikaciji. „Mi smo se trudili da ispoštujemo sve odredbe ugovora, odradili smo brže nego što je to bilo i predvidjeno ugovorom i nadam se da ovaj projekat neće biti poslednji, ne samo za nas u Sportskom centru, već i pozivam i druge javne ustanove i opštine da konkurišu, je smatram da ima prostora za realizaciju i mnogovećih projekata.
Treći sekretar Ambasade Poljske u Beogradu, Ida Ožahovska vrlo je zadovoljna saradnjom sa Sportskim centrom „Mladost“ , nadajući se da će se u budućnosti realizovati više projekata ne samo u Bujanovcu nego u celom južnom delu Srbije. „Ambasada Poljske realizuje projekte u okviru mladjih grantova, od 2008. godine. Za ovih skoro deset godina, mi smo realizovali nekoliko projekata renoviranja škola, zdravstvenih centara, bolnica, domova kulture… Svake godine, početkom februara, raspisujemo konkurs na koji mogu da se prijave predstavnici opština, radnih organizacija, institucija, pa je ovo ujedno i poziv svima njima.

Treći sekretar Ambasade Poljske primila je zahvalnicu u ime svih zaposlenih u Sportskom centru „Mladost“ koju joj je uručio direktor Zoran Spasić.

foto: Bupress

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here