LEVOSOJE: FUTSAL MT „SAŠA JANJIĆ CALE“ – DRUGI DAN

0
1211

Uhodavanje i zahuktavanje majstora futsala

Levosoje, Bujanovac, 9.avgust 2017. (BuPress) – Drugi dan, tačnije drugo veče na 11. memorijalnom turniru Saša Janjić Cale-Levosoje 2017.“ pokazalo je da se futsal ekipe polako ali sigurno uhodavaju i prilagodjavaju vremenskim i svim drugim uslovima za igru,  i da u nastavku turnira, koji se završava krajem meseca, treba očekivati njihovo potpuno zahuktavanje. Uostalom, ono što se videlo prethodne dve večeri obećava kvalitetan futsal. A tek bi trebalo da nastupe ekipe kojima se pre početka turnira dodeljuje uloga papirnatog favorita. Pre svih, to je ekipa AŠ „Manča“, osvajač dva turnira u bujanovačkoj opštini,  odigrana pre ovog u Levosoju. Nastupiće večeras, a dodeljenu im ulogu na papiru trebalo bi da potvrde na terenu…
Rezultati sinoćnjih utakmica: Boban (Lopardince) – CALE 3:0, Limi (Nesalce) – Muhovac 6:6, Limarija Nisić – Bujanovac 3:0.
Od večeras na programu će biti četiri utakmice. Parovi: CALE (Levosoje) – Zufo (Bujanovac) 20:00, Rudar (K.Kamenica) – CPL (Levosoje) 21:00, AŠ „Manča“ – Levosoje 22:00, Daka prevoz (Vranje) – Spektri (Bujanovac) 23:00.
 Foto:BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here