KMF BSK POBEDNIK PROMO FUTSAL TURNIRA

0
1603

KMF BSK – Igraonica „GRGA“ 7:2 (3:1)

Bujanovac, 30.jun 2017. (BuPress) – Stadion za male sportove. Gledalaca: 250. Sudije: Miloš Tasić, Stefan Sikimić (Bujanovac). Strelci: 1:0 Trendafilovski u 6, 2:0 Mladenović u 7, 3:0 Stanković u 14, 3:1 Svetozarević u 20, 4:1 Živić u 22, 4:2 Svetozarević u 30, 5:2 Trendafilovski u 36, 6:2 Mladenović u 37, 7:2 Jordanović u 40. minutu.
KMF BSK: Miloš Ristić, Ibraim Ljevica, Vladimir Petković, Stefan Trendafilovski, Dejan Mladenović, Aleksandar Stanković, Aleksandar Stojanović, Miloš Jordanović, Marko Živić.
Igraonica „GRGA“: Andrija Janjić, Stefan Stanković, Miloš Vasić, Milan Popović, Lazar Stojković, Filip Stojković, Đorđe Svetozarević, Aleksandar Cvetković, Miodrag Mitić, Nikola Milić.
Futsaleri BSK-a pobednici su trodnevnog promo turnira koji je organizovao Sportski centar „Mladost“, čime su i na gumiranom terenu opravdali, pre početka dodeljenu im ulogu favorita. U finalu su sasvim zasluženo pobedili, u odnosu na polufinalno izdanje, gotovo neprepoznatljivu ekipu Igraonice „Grga“. Iako je imalo dosta vremena da poprave što se popraviti može, čini se da su se futsaleri Igraonice „Grga“ pomirili sa porazom i predali suviše rano, već posle 14 minuta, kada su BSK-ovci poveli sa 3:0. Gol Svetozarevića pred odlazak na odmor nije ništa promenio u drugom delu igre. U smislu povećane motivacije i agresivnijeg atakovanja na gol Ristića. Umesto očekivanog smanjenja rezultata i uvođenja toka utakmice u potpunu rezltatsku neizvesnost, Živić je posle dva minuta igre u nastavku povećao na 4:1, a drugi gol Svetozarevića na sredini drugog dela igre bilo je sve što je „GRGA“ uspeo da uradi u večerašnjem finalu. Do kraja još tri lopte iza leđa golmana Janjića. Za ubedljivu pobedu superiornog  BSK-a u finalu. Očekivanu, ali, iskreno, ljubitelji igre na „petoparcu“ očikivali su neizvesniju utakmicu i veći otpor Igraonice „GRGA“, čijim se futsalerima, kao i pobednicima moraju uputiti reči pohvale za korektno i fer ponašanje. Pohvale i za sudijski par: Tasić-Sikimić, koji je veoma autoritativno i gotovo bez greške odsudio finale. U tome su im svojim ponašanjem pomogli akteri finala. Na kraju zahvalnice za sve učesnike ovog vrlo uspešno organizovanog trodnevnog turnira, pehar za pobedničku ekipu. Sve iz ruku Zorana Spasića, direktora Sportskog centra „Mladost“. Uz čestitke i reči: Vidimo se iduće godine u ovo vreme…
Foto:BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here