NENAD MIŠIĆ, DIREKTOR BUJANOVAČKOG ZONAŠA

0
1511

NAPUŠTAMO CIRKUS

Bujanovac, 12.april 2016 (BUpress) – Kap je prelila čašu. Očigledno, nju je „prosuo“ svojim deljenjem nepravde na utakmici protiv medoševačke Mladosti glavni sudija Stefan Ćirić iz Pirota, čovek koji je u pet prolećnih kola tri puta „gasio fenjeraša“ iz Bujanovca. I po svemu sudeći, uspeo je da ga potpuno ugasi.
Nenad Mišić, direktor BSK-a, poznat široj javnosti i kao najstariji aktivni fudbaler na ovim našim fudbalskim prostorima, ima samo jednu želju – da obavesti javnost da BSK napušta takmičenje u Zoni jug, jer, kako kaže – iluzorno je takmičiti se više. Sa primerkom „Žurnala“ u ruci od 3. aprila 2016., fokusira svu pažnju na objavljeni intervju Dragiše Binića, u kome nekadašnji poznati Zvezdin fudbaler, danas prvi čovek FS Rasinskog okruga diže glas protiv izborne cirkusijade na prostorima istočnog regiona. Mišić nam podvlači deo koji se odnosi na situaciju u Zoni Jug, a koju Binić ovako opisuje:
Oko sudija i delegata „stara“ se samo jedan čovek – Predrag Cvetković iz Lebana!? I nikom ništa. Naravno sve pod pokroviteljstvom predsednika Gorana Milenkovića. Takmičarca Miodraga Grčića niko ništa ne pita…“ E, to je to, kaže Mišić. „Ubo je Binić u metu“! Danas smo žrtva mi, sutra ko zna ko.
Šta to konkretno znači? – Znači da napuštamo takmičenje, da nije razlog što smo poslednjina tabeli pa „bežimo“ od odgovornosti. Ne, i sa nula bodova na kraju jeseni nismo pobegli, nismo se izvlačili, naprotiv. Došli su prijatelji iz Vranja, iskusni fudbaleri, hteli smo da ovog proleća budemo ekipa dostojna renomea BSK-a. Ali, neko je hteo da se poigra sa nama. Kao, mi smo za potkusurivanje. Da nas svuda i na svakom mestu nipodaštavaju. Sa imenima kao što su iskusni i dobro poznati: Goran Ristić, Marjan Đorđević, Slađan Živković, Miloš Kostić, Miloš Tasić, Vladan Stamenković, Davor Tasić, Dalibor Ćuković… niko ne sme i ne može da se igra. Pogotovu ne tamo nekakav „izvršilac tuđih radova“ Ćirić. Kome li smo to toliko zasmetali!? A hteli smo samo korektno i časno da odigramo do kraja, potpuno svesni da je naša misija opstanka postala nemoguća. Ali, neko nas sprečava u tome. Zašto? Zašto nas sprečavaju da učestvujemo !? Nikome nećemo ostati dužni, vratićemo svima, poručuje na kraju Mišić rečima koje se mogu protumačiti na više načina. – Ne, nema dvosmislenosti, konkretan je Mišić – BSK definitivno odustaje i izlazi iz cirkusa….
Foto: BUpress – BSK – proleće 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here