Košarkaši Plej 017 uspešni i na domaćem terenu: Dabetić i Zdravković briljirali

0
101

Bujanovac, 13.10.2024. (Bupress) – Ono što su obećali, to su ispunili. Košarkaši Plej 017, večeras su na svom terenu, pred prepunom halom zadovoljnih ljubitelja košarke,medju kojima je bila jako puno dece, uspešno savladali ekipu Rtnja iz Boljevca rezultatom 93:64, u okviru drugog kola druge regionalne lige, grupa Istok.

Posle 6 godina, zvanično prvi put na terenu na kom je i naučio svoje prve košarkaške korake, Danilo Dabetić je briljirao sa 28 poena a u stopu ga je pratio njegov saborac, saigrač još iz „pelena“ Strahinja Zdravković sa 23 poena.

„Zadovoljstvo je veliko igrati u svom gradu i pred svojom publikom. Ovde sam svoj na svome, ovde se najbolje osećam“, rekao je Dabetić posle utakmice i najavio meč sledećeg vikenda, gde gostuju ekipi Play off iz Leskovca. „Nema opuštanja, ovu utakmicu već zaboravljamo, treba se pripremiti za naredno kolo i gostovanje u Leskovcu. Atmosfera u klubu je odlična, recept za uspeh znamo“ poručuje Dabetić.

Zadovoljstvo pobedom i dobrom igrom svoje ekipe nije krio ni trener Plej 017 Nenad Stajić, koji se je izmedju ostalog i zahvalio gostujućim igračima na korektnoj i fer utakmici.

foto: Bupress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here