среда, април 24, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Izuzetno human gest vlasnika kafe „Moment“ u Bujanovcu

Ne plaćaj račun već doniraj u kutiji, za Vukanovo lečenje

Bujanovac, 06.april 2022. (Bupress) – Povodom prvog rodjendana poslovanja kafića „Moment“ u Bujanovcu, koji se nalazi u okviru sportske hale „Mladost“, vlasnici Stefan Tašković Šilja i Jovan Dimitrijević Grk, odlučili su se za divan gest. Naime, danas ne naplaćuju kafu i piće, već svako, po svom nahodjenju, novac namenjen za plaćanje računa stavlja u kutiju namenjenu za lečenje malog Vukana Stoiljkovića iz Vranja, koji je oboleo od spinalne mišićne atrofije i za čije lečenje je potrebno 2 ipo miliona evra.
„Želja nam je bila da se pridružimo humanitarnoj akciji za malog Vukana, da pomognemo nekako da se prikupi ogroman novac za njegovo lečenje i ovo je bila idealna prilika. Pored celodnevnog ne naplaćivanja kafe i pića, za 15 časova smo organizovali malo slavlje za sve naše prijatelje sa tortom i svećicom za prvi rodjendan, a kutija za prikupljanje novca ostaje u kafiću do daljnjeg“ kaže za Bupress, Stefan Tašković, jedan od vlasnika kafića koji je i kapiten Rukometnog kluba „BSK“.
„Moment“ kafić bi trebalo da bude primer i svim ostalim, malim i velikim privrednicima, da učine nešto za zajednicu i priključe se humanitarnoj akciji, kako bi se spasio jedan dečiji život.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles