KUD “Vrelo” iz Rakovca proslavio 40 godina uspešnog rada i postojanja

0
3139

Koncert za pamćenje povodom jubileja

Bujanovac, 29.novembar 2019. (BUpress) – Davne 1979. godine osnovano je Kulturno umetničko društvo “Vrelo” iz Rakovca koje i dan danas, posle 40 godina uspešno funkcioniše. Upravo povodom ovog velikog jubileja, članovi KUD “Vrelo” održali su koncert u Domu kulture “Vuk Karadžić” u Bujanovcu i pokazali ono što najbolje znaju i dokazali zašto toliko dugo traju. Od veterana, onih koji su članovi KUD “Vrelo” od osinivanja, pa do najmladjih, juniora, odigrali su najbolje što umeju, a više od toga ne bi ni bilo moguće, jer su bili savršeni.
Pored domaćina, KUD “Vrela” iz Rakovca, večeras na koncertu su nastupili i gosti iz Bugarske, iz Varne, koji su oduševili sve prisutne gledaoce u punoj sali Doma kulture.
Na večerašnjem koncertu nastupili su i profesor Miloš Stojmenov, virtuoz na harmonici koji je odsirao muziku sa Balkana i hor sveti Prohor Pčinjski koji je otvorio večerašnji koncert himnom Republike Srbije.
Članovima Kulturno umetničkog društva “Vrelo” iz Rakovca, koji su tu 40, 30, 10 i 5 godina dodeljenu su zahvalnice, kao i pojedincima koji su pomogli na bilo koji način tokom četrdesetogodišnjeg postojanja ovog društva.
foto:Bupress


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY