среда, април 24, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

KUD „Vrelo“ iz Rakovca proslavio 40 godina uspešnog rada i postojanja

Koncert za pamćenje povodom jubileja

Bujanovac, 29.novembar 2019. (BUpress) – Davne 1979. godine osnovano je Kulturno umetničko društvo „Vrelo“ iz Rakovca koje i dan danas, posle 40 godina uspešno funkcioniše. Upravo povodom ovog velikog jubileja, članovi KUD „Vrelo“ održali su koncert u Domu kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu i pokazali ono što najbolje znaju i dokazali zašto toliko dugo traju. Od veterana, onih koji su članovi KUD „Vrelo“ od osinivanja, pa do najmladjih, juniora, odigrali su najbolje što umeju, a više od toga ne bi ni bilo moguće, jer su bili savršeni.
Pored domaćina, KUD „Vrela“ iz Rakovca, večeras na koncertu su nastupili i gosti iz Bugarske, iz Varne, koji su oduševili sve prisutne gledaoce u punoj sali Doma kulture.
Na večerašnjem koncertu nastupili su i profesor Miloš Stojmenov, virtuoz na harmonici koji je odsirao muziku sa Balkana i hor sveti Prohor Pčinjski koji je otvorio večerašnji koncert himnom Republike Srbije.
Članovima Kulturno umetničkog društva „Vrelo“ iz Rakovca, koji su tu 40, 30, 10 i 5 godina dodeljenu su zahvalnice, kao i pojedincima koji su pomogli na bilo koji način tokom četrdesetogodišnjeg postojanja ovog društva.
foto:Bupress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles