Izbor za najlepše Vaskršnje jaje i najbolji likovni rad

0
2540

Tradicionalno i ove godine manifestacija povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa

Bujanovac, 24.april 2019. (Bupress) – Dom kulture ”Vuk Karadžić”  u saradnji sa  Osnovnom školom ”Branko Radičević”  i predškolskom ustanovom ‘’Naša Radost’’ iz Bujanovca, povodom ”Vaskrsa”,  najvećeg Hrišćanskog praznika,  tradicionalno i ove godine organizuju  izbor za najlepše Vaskršnje jaje i najbolji likovni rad na temu Vaskrsa.
Ovom povodom, iz Doma kulture pozivaju sve građane Bujanovca i okoline da 29.aprila 2019.(vaskršnji ponedeljak)  u 14 h dovedu svoju dečicu, učestvuju, proprate našu manifestaciju, pogledaju kulturno umetnički program na kome učestvuju deca iz vrtića, deca iz O.Š.’’Branko Radičević’’, KUD ‘’SKOPLJE’’ iz Skoplja, KUD ‘’Soko’’ iz Bujanovca i Hor sv. ‘’PROHOR PČINJSKI’’ iz Bujanovca. 
U okviru manifestacije biće proglašeni  i nagrađeni najbolji radovi, Manifestacija će se održati na platou ispred Doma kulture “Vuk Karadžić”.
foto: sa prošlogodišnje manifestacije

 

                                        

                                     

                                        

                            


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY