AKTIVNOSTI NARODNOG POKRETA SRBIJE

0
4250

Izbor rukovodstva GO Vranje i opštinskih odbora Bujanovac, Vladičin Han i Trgovište, sutra u bujanovačkom Domu kulture

 

Bujanovac, 31. maj 2017. (BuPress) – Narodni pokret Srbije sutra 1. juna 2017, godine na, za javnost otvorenom sastanku, koji je zakazan za 19:30 časova u velikoj sali Domu kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu izabraće rukovodstvo gradskog odbora Vranje i opštinskih odbora Bujanovac, Vladičin Han i Trgovište.
Formiranju odbora prisustvovaće narodni poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srbije, Miroslav Aleksić koji će se obratiti prisutnima. Na sastanku će govoriti i član predsedništva Narodnog pokreta Srbije Saša Arsić iz Bujanovca, kao i članovi Narodnog pokreta Srbije Đorđe Ristić iz Vranja i Nikola Tasić iz Vladičinog Hana. Izbor rukovodstva gradskog i opštinskih odbora vršiće se glasanjem delegata.
Narodni pokret Srbije osnovan je februara 2015. godine na inicijativu predstavnika iz preko 40 gradova i opština, već u avgustu 2016. godine Narodni pokret Srbije, podrškom 10 000 potpisa građana registrovan je kao politička stranka. Danas ima preko 40 aktivnih gradskih i opštinskih odbora širom Srbije, kao i svog predstavnika u Narodnoj skupštini Srbije, stoji u današnjem saopštenju za medije Službe za odnose sa javnošću NPS.
Foto: NSP

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY