PRITVOREN TAKSISTA KOJI JE PREVOZIO UBICU

0
2699

Odvezao ga do mesta zločina

Bujanovac, 5.maj 2017. (BuPress) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju doneli su rešenje o zadržavanju S. C. (1992), zbog postojanja osnova sumnje da je u svom taksiju vozio muškarca za koga se sumnja da je juče na putu Bujanovac – Končulj, kod sela Turija, iz vatrenog oružja ubio dve žene, stare 44 i 21 godinu. Tom prilikom povređeno je jednogodišnje dete, kome je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačeno u Klinički centar u Nišu.
S. C. se tereti da je osumnjičenog prvo odvezao do mesta zločina, a potom po njegovom naređenju zaustavio automobil u kome su se nalazile žene i dete.
Nakon izvršenja krivičnog dela, S. C. je osumnjičenog odvezao do Bujanovca i tu ga ostavio, a događaj nije odmah prijavio policiji.
Policija je identifikovala muškarca osumnjičenog za teško ubistvo i intenzivno traga za njim.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, S. C. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju, saopštila je danas Policijska uprava iz tog grada.
Foto: Mondo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here