REGIONALNA FUTSAL LIGA – JUG -Zufo pregazio Leskovčane

0
3611

KMF Zufo – KMF Leskovac 5:0 (2:0)

Bujanovac, 13.mart 2017. (BuPress) – Hala: Mladost. Gledalaca: 400. Sudije: Ivan Radenković (Niš), Ivan Stanković (Niš). Strelci: 1:0 Stošić u 4, 2:0 Trajković u 5, 3:0 Stošić u 23, 4:0 Trajković u 23, 5:0 Iseni u 25. minutu.
Žuti kartoni: Trajković (Zufo), N.Petrović i Simonović  (Leskovac)
ZUFO: Milenković, Nikolić, Stošić, Iseni, Trajković, Osmani, Dermaku, Bački, Idrizi, Isenović, Saliji, Mazareku, Ajeti, Ajetović
Leskovac: Veličković, Stanojević, Kostić, N.Petrović, Simonović, Janićijević, Cakić, Marijanović, M.Petrović, Vojinović.
Igrač utakmice: Danijel Stošić (Zufo)
Obećali su u najavi utakmice iz silno pojačanog KMF Zufo da će biti prvi koji će pobediti lidera na tabeli – neprikosnovenu ekipu Leskovca. Obećanje ne samo što su ispunili, na parketu su doslovce pregazili Leskovčane, koji prosto nisu znali šta ih je snašlo. Predvođeni majstorima igre na „petoparcu“ Stošićem, Trajkovićem, Nikolićem, kapitenom Isenijem, na golu odličnim Milenkovićem, koje su izvanredno pratili i ostali igrači, domaćin je prema onome što je pokazao ličio na ekipu koja je sazrela za viši rang takmičenja. Jednostavno – dominirao je. Svi golovi su bili mala futsal remek dela, plod lepo izrađenih akcija. Nažalost, izvanredna futsal predstava ostala  je nekako u senci nemilog događaja – teške povrede igrača gostiju Miloša Kostića koji je u 20. minutu, u jednom naizgled „običnom“ duelu zadobio dvostruki prelom noge. Šteta za talentovanog mladića mladića kome se na izvesno vreme prekida futsal karijera. Članovi uprave Zufa, obavestio nas je kapiten Enis Iseni, posetili su Kostića u leskovačkoj bolnici i poželeli mu uspešan i brz oporavak posle uspešno obavljene operacije. Bravo za velike sportsmene iz malog Zufa. Tako se pokazuje, gradi i čuva spotsko prijateljstvo.
Inače, u ovom kolu igrala su i ostala dva bujanovačka predstavnika u ovom rangu takmičenja. Rota je pobedila Dolap u Prokuplju 6:5, AS  u Bujanovcu odigrao nerešeno 4:4 sa ekipom Prokuplja.  Tabela: 1.Leskovac 30, 3. Rota 18, 4.Zufo 14, 6. AS 12 bodova.
Foto: KMF Zufo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here