U PONEDELJAK U PREŠEVU I BUJANOVCU

0
1248

Susret dr Zorana Stankovića sa novoizabranim predsednicima opština

Beograd, Bujanovac 3.jun 2016. (Bupress) – Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, dr Zoran Stanković razgovaraće u ponedeljak 6.juna sa rukovodstvom i novoizabranim predsednicima opština Preševo i Bujanovac, Šćiprimom Arifijem i Šaipom Kamberijem, najavljeno je u saopštenju za medije KT.
saip-kamberi-i-sciprim-arifiOvo će biti prvi susret dr Stankovića sa Arifijem i Kamberijem posle njihovog izbora za  čelne ljude u ovim opštinama.  Šćiprim Arifi je potpuno novo lice na političkoj sceni Preševa. Nedavno je formirao Alternativu za promene (AP) i već  posle prvih, nedavno održanih lokalnih izbora, u koaliciji sa Partijom za demokratsko delovanje (PDD) uspeo je da skine sa mesta prvog čoveka opštine Ragmi Mustafu. Šaip Kamberi, predsednik OO PDD u Bujanovcu, posle četiri godine opozicionog delovanja u bujanovačkom lokalnom parlamentu, polovinu od toga i u republičkom, kao poslanik, vratio se na mesto predsednika bujanovačke opštine uz pomoć novih koalicionih partnera: GG „dr Stojanča Arsić – za bolji Bujanovac“, Srpske liste i Pokreta za demokratski progres (PDP).
Foto: (Bupress)

 

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY