SOCIJALISTI UBEDLJIVO PORAZILI NAPREDNJAKE U SURDULICI

0
1292

Novica Tončev: Narod kažnjava političare lažove

SURDULICA, 26.april 2016. (V. Pešić za Bupress) – Surdulički socijalisti ponovo su bez premca: na lokalnim i parlamentarnim izborima osvojili su više od 70 odsto glasova birača i ostvarili najveću pobedu u Srbiji.
Kreator rekordne pobede socijalista zasigurno je dugogodišnji predsednik opštine, narodni poslanik, visoki funkcioner SPS-a i uspešan privatni preduzetnik Novica Tončev, koji godinama odoleva napadima političkih protivnika, posebice ubedljivo poraženih naprednjaka. Dok je šest godina bio na čelu opštine, u kojoj zaposleni imaju najveće plate na jugu Srbije, Novica Tončev je visoku funkcionersku apanažu darivao sirotinji. Za potrebe opštine i dan danji koristi sopstveni automobil, ne naplaćuje gorivo, dnevnice i druge pogodnosti. Uprkos prljavoj izbornoj kampanji naprednjaka, koje je predvodio koordinator za Pčinjski okrug Dragan Stevanović Boske, zaplašivanju gradjana džipovima, javnom deljenju novca i drugim nepravilnostima na dan izbora, socijalisti su izvojevali rekordnu pobedu. Najveću u Srbiji. Na lokalnim izborima narod je glasao za mene. Pobedili smo naprednjake i na parlamentarnoj izbornoj listi. Narod kod političara ceni samo rad i izgaranjena poslu. U Surdulici nema foliranja. Nema demagogije. Narod je uvideo šta su socijalisti uradili. Zbog toga smo pobedili. Surduličane nisu uplašili ni neki dovedeni batinaši. Socijalistička partija Surdulicu uspešno vodio sam godina. Nastaviće tako, rekao je Novica Tončev.
Zbog najboljeg izbornog rezultata lider socijalista Ivica Dačić obećao je Novici Tončevu mesto potpredsednika Glavnog odbora SPS-a. Novica Tončev svojevremeno je navukao na sebe gnev naprednjačkih glavešina, kada je otvoreno napao projekat “Beograd navodi”, kada je rekao da nikada nije podržavao besmislene projekte unapred osudjene na neuspeh i propast. Na nedavnom mitingu u Vranju Aleksandar Vučić prozvao je lidera SPS-a  Novicu Tončeva zbog toga što ne otvara nova radna mesta u Surdulici. Kao odgovor premijeru, Tončev je na ulazu u Surdulicu postavio bilbord sa neobičnim tekstom i optužio naprednjake da su u vreme zabrane zapošljavanja u hidroelektrani “Vlasina” u radni odnos primili 500 simpatizera.
Novica Tončev i predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev jedine su nepremostive političke i izborne tvrdjave za naprednjake, koje redovno pobedjuju. Predsednik Skupštine opštine u Surdulici Novica Tončev vlasnik je uspešne privatne gradjevinske firme “Tončev gradnja”, koja zapošljava 120 radnika.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here